•  
ФИЗИЧКИ ЛИЦАПРАВНИ ЛИЦАЗА БАНКАТА
Fer finansiski uslugi Clen na MBA Fer finansiski uslugi Fer finansiski uslugi
News Icon
06.06.2023Известување за исплата на паричните права од социјална, детска и цивилна заштита од 6-ти јуни 2023 година 01.06.2023ТТК Банка ја продолжува понудата на промотивните депозити ПРОМО ФИКС во денари и во евра до 30.6.2023 година 01.06.2023Известување за работното време на филијалите и експозитурите на 2.6.2023 година (петок) 31.05.2023Јавен повик за учество на 40-тата седница на Собранието на акционери 29.05.2023Известување за предвремена исплата на пензиите од 29-ти мај 2023 година 29.05.2023ТТК Банка АД Скопје во поддршка на спортот и здравиот начин на живот - генерален спонзор на 41-то традиционално искачување на Титов Врв 2023 година 26.05.2023ТТК Банка АД Скопје одбележа значаен јубилеј – 30 години од основањето на Тетекс Банка АД Скопје, правен претходник на ТТК Банка АД Скопје 23.05.2023Известување за неработен ден – 24.5.2023 година (среда) 22.05.2023ТТК Банка отвори нова експозитура во Гевгелија 19.05.2023TTK Банка успешно го финализираше процесот на зголемување на основната главнина преку скрип емисија на нови акции по пат на приватна понуда
RSS Icon

Пронајди не


Брзо и лесно пронајдете го патот до најблиските филијали, експозитури и банкомати со помош на интерактивна мапа


Контактирајте не


Адреса: Народен Фронт 19А Скопје

Факс: 02/3131-387

Email адреса: ttk@ttk.com.mk

Телефон: 02/3247-000

Мобилно банкарство

Преземете ја апликацијата овде