•  
ФИЗИЧКИ ЛИЦАПРАВНИ ЛИЦАЗА БАНКАТА

Кариера

„НИЕ ВЕРУВАМЕ ВО ЛУЃЕТО, ВО НИВНАТА МОЌ И УМЕЕЊЕ, ВО МОЖНОСТА ДА СОЗДАДАТ ПОДОБАР СВЕТ!“

Во ТТК Банка АД Скопје се грижиме за Вас. Овозможуваме пријателско работно опкружување, поддршка, место каде индивидуалните вредности се важни, во насока на имплементирање на здрави промени. Станете дел од нашата визија. Искористете ја приликата да ги исполните Вашите амбиции. Направете го она што за Вас е важно!

Апликација за вработување и изведување практикантска работа на студенти

Доколку сте заинтересирани за кариера како и за изведување практикантска работа во ТТК Банка АД Скопје, а истовремено сте подготвени да одговорите на предизвикот што го нудиме, пополнете ја апликацијата за вработување подолу или испратете ни Ваша кратка биографија (CV) и мотивациско писмо, на следната адреса:
ТТК Банка АД Скопје
Оддел за човечки ресурси, организација и плати
ул. „Народен фронт“ бр.19а, 1000 Скопје
или на електронската адреса: kariera@ttk.com.mk.
Доколку се отвори нова можност за вработување и Вашите квалификации одговараат на нашите потреби, ќе ви се обратиме за да Ве повикаме на разговор.

Закон за заштита на лични податоци

Според Законот за заштита на личните податоци, со самото доставување на апликацијата за вработување и/или изведување на практикантска работа на студенти а за идните потреби на Банката, се согласувате Вашите лични податоци да бидат користени во процесот на селекција на кадар. Банката гарантира дека, освен за наведениот случај, Вашите лични податоци нема да бидат користени за ниедна друга цел, ниту, пак, достапни на трети лица.