•  
ФИЗИЧКИ ЛИЦАПРАВНИ ЛИЦАЗА БАНКАТА
News Icon
19.09.2023TTK Банка АД Скопје ја исплати каматата за четвртата година на сопствениците на корпоративни обврзници - прва емисија 12.09.2023Тргување со акции без провизија преку ТТК Банка АД Скопје на „Инвеститорскиот ден“ на 13-ти септември 2023 година 11.09.2023Известување за исплата на годишната камата по каматна стапка од 3,5% на годишно ниво на имателите на корпоративна обврзница - прва емисија 07.09.2023Известување за неработен ден – 8-ми септември 2023 година (петок) 05.09.2023Известување за исплата на паричните права од социјална, детска и цивилна заштита од 5-ти септември 2023 година 01.09.2023Известување за исплата на пензиите од 1-ви септeмври 2023 година 01.09.2023ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ на работно место Соработник за клиенти – население во Филијала Охрид 25.08.2023Известување за работното време на филијалите и експозитурите на ТТК Банка АД Скопје на 28-ми август 2023 година (понеделник) 04.08.2023Известување за исплата на паричните права од социјална, детска и цивилна заштита од 4-ти август 2023 година 01.08.2023Известување за неработен ден - 2-ри август 2023 година
RSS Icon

Пронајди не


Брзо и лесно пронајдете го патот до најблиските филијали, експозитури и банкомати со помош на интерактивна мапа


Контактирајте не


Адреса: Народен Фронт 19А Скопје

Факс: 02/3131-387

Email адреса: ttk@ttk.com.mk

Телефон: 02/3247-000

Мобилно банкарство

Преземете ја апликацијата овде