•  
ФИЗИЧКИ ЛИЦАПРАВНИ ЛИЦАЗА БАНКАТА

Известување за неработен ден - 8.5.2024 година (среда)

Почитувани,

Ве известуваме дека поради одржување на претстојните претседателски и парламентарни избори, на ден 8.5.2024 година (среда), филијалите и експозитурите на ТТК Банка АД Скопје нема да работат.

Во секое време на ваше располагање се услугите достапни преку мобилното банкарство TTK M-bank, електронското банкарство TTK E-bank, а за подигнување и уплата на готовина достапна ви е мрежата на банкомати на ТТК Банка АД Скопје.

Со почит,

ТТК Банка АД Скопје