•  
ФИЗИЧКИ ЛИЦАПРАВНИ ЛИЦАЗА БАНКАТА

Известување за неработен ден - 23 Октомври 2023 година (понеделник)

Почитувани,

Ве известуваме дека за време на претстојниот државен празник – „Денот на Македонската револуционерна борба“, на 23 Октомври 2023 година (понеделник), филијалите и експозитурите на ТТК Банка АД Скопје нема да работат.

Во секое време на ваше располагање се услугите достапни преку апликацијата за мобилно банкарство TTK M-bank, електронското банкарство TTK E-bank, а за подигнување и уплата на готовина достапна ви е мрежата на банкомати на ТТК Банка АД Скопје.

ТТК Банка АД Скопје ви го честита празникот!

Со почит,

ТТК Банка АД Скопје