•  
ФИЗИЧКИ ЛИЦАПРАВНИ ЛИЦАЗА БАНКАТА

Известување за неработен ден - 21.4.2023 година (петок)

Почитувани,

Ве известуваме дека за време на претстојниот државен празник – „Рамазан Бајрам“, првиот ден на Рамазан Бајрам, на 21.4.2023 година (петок), филијалите и експозитурите на ТТК Банка АД Скопје нема да работат.

Во секое време на ваше располагање се услугите достапни преку мобилното банкарство TTK M-bank, електронското банкарство TTK E-bank, а за подигнување и уплата на готовина достапна ви е мрежата на банкомати на ТТК Банка АД Скопје.

ТТК Банка АД Скопје ви го честита празникот!

Со почит,

ТТК Банка АД Скопје