•  
ФИЗИЧКИ ЛИЦАПРАВНИ ЛИЦАЗА БАНКАТА

Известување за неработен ден – 24.5.2024 година (петок)

Почитувани,

 

Ве известуваме дека за време на претстојниот државен празник – „Св. Кирил и Методиј“, Ден на сесловенските просветители, на 24.5.2024 година (петок), експозитурите и филијалите на ТТК Банка АД Скопје нема да работат.

 

Во секое време на ваше располагање се услугите достапни преку мобилното банкарство TTK M-bank, електронското банкарство TTK E-bank, а за подигнување и уплата на готовина достапна ви е мрежата на банкомати на ТТК Банка АД Скопје.

 

ТТК Банка АД Скопје ви го честита празникот!