•  
ФИЗИЧКИ ЛИЦАПРАВНИ ЛИЦАЗА БАНКАТА

„Плаќам и добивам повеќе со Mastercard® кешбек“ наградна игра на ТТК Банка!

Наградна игра за физички лица, корисници на Mastercard® Debit – дебитна картичка и Mastercard® Credit – кредитна картичка, издадени од ТТК Банка АД Скопје. 

 

Плаќајте со вашата Mastercard® Debit – дебитна картичка или Mastercard® Credit – кредитна картичка издадени од ТТК Банка АД Скопје и квалификувајте се за кешбек (поврат на средства). Првите 500 корисници кои ќе извршат најмалку 5 (пет) поединечни трансакции, секоја со износ еднаков или поголем од 1.000,00 денари ќе добијат 1.000,00 денари кешбек (поврат на средства)!   

 

Наградната игра „Плаќам и добивам повеќе со Mastercard® кешбек“ е организирана од страна на ТТК Банка АД Скопје. Наменета е за сите полнолетни физички лица - државјани на Република Северна Македонија кои се корисници на дебитни и кредитни картички од брендот Mastercard® издадени од ТТК Банка АД Скопје, а се спроведува на сите физички и онлајн продажни места (плаќање на интернет) во земјава, каде се прифаќаат горенаведените картички. 

 

Наградната игра започнува на 20 ноември 2023 година и трае до 20 јануари 2024 година, а правилата за истата можете да ги погледнете на следниот линк: 

Правила на наградна игра

Добитници од наградната игра

Објавени добитниците од наградната игра „Плаќам и добивам повеќе со Mastercard® кешбек"

 

Учесниците, кој согласно Правилата за наградната игра „Плаќам и добивам повеќе со Mastercard® кешбек“ имаат стекнато право на учество во истата можат да го откажат своето учество во наградната игра, во секое време, со поднесување Изјава за откажување на учеството, електронски (онлајн) преку интернет-страницата на или во писмена форма во која било филијала/експозитура на ТТК Банка АД Скопје.

Изјава за откажување на учеството во наградната игра