•  
ФИЗИЧКИ ЛИЦАПРАВНИ ЛИЦАЗА БАНКАТА

Известување за работното време на филијалите и експозитурите за верскиот празник Духовден - 21.6.2024 година (петок)

Ве известуваме дека за време на претстојниот празник – Духовден, на 21.6.2024 година (петок) ќе работат следните филијали и експозитури на ТТК Банка АД Скопје:

Филијала/Експозитура

Адреса

Работно време

Филијала Тетово

бул. „Илинденска" бр. 2 б, Тетово

од 8:00 до 16:00 часот

Експозитура Гостивар

ул. „Иво Лола Рибар" бр.18, Гостивар

од 8:30 до 16:30 часот

Експозитура Дебар

ул. „8-ми Септември" бр. 1/3, Дебар

од 8:00 до 16:00 часот

Со почит,

ТТК Банка АД Скопје