•  
ФИЗИЧКИ ЛИЦАПРАВНИ ЛИЦАЗА БАНКАТА
Edit

Известување за работното време на експозитурите и филијалите за време на Велигденските празници 2023 година

Ве известуваме дека за време на претстојниот празник – „Велики петок“, петок пред Велигден, на 14.4.2023 година (петок) ќе работат следните филијали и експозитури на ТТК Банка АД Скопје:

 

Филијала/Експозитура

Адреса

Работно време

Експозитура Скопје Центар

ул. „Даме Груев“ бр. 7, Скопје

од 8:00 до 16:00 часот

Филијала Тетово

бул. „Илинденска" бр. 2 б, Тетово

од 8:00 до 16:00 часот

Експозитура Тетово платен промет

ул. „Илирија“ бр. 40, Тетово

од 8:00 до 16:00 часот

Експозитура Гостивар

ул. „Иво Лола Рибар" бр. 18, Гостивар

од 8:30 до 16:30 часот

Филијала Куманово

ул. „Гоце Делчев“ бр. 38, Куманово

од 8:00 до 16:00 часот

Експозитура Дебар

ул. „8-ми Септември" бр. 1/3, Дебар

од 8:00 до 16:00 часот

 

За време на празникот „Велигден“, вториот ден на Велигден, на 17.4.2023 година (понеделник), експозитурите и филијалите на ТТК Банка нема да работат.

 

Во секое време на ваше располагање се услугите достапни преку апликацијата за мобилно банкарство TTK M-bank, електронското банкарство TTK E-bank, а за подигнување и уплата на готовина достапна ви е мрежата на банкомати на ТТК Банка.

 

 

ТТК Банка ви ги честита празниците!