•  
ФИЗИЧКИ ЛИЦАПРАВНИ ЛИЦАЗА БАНКАТА

Известување за исплата на пензиите од 1 јули 2024

Почитувани,

Ве известуваме дека ТТК Банка АД Скопје ќе започне со исплата на пензијата за месец јуни од 1 јули 2024 година.

Пензионерите кои користат Visa или Mastercard® дебитна картичка ќе можат да располагаат со пензијата од понеделник 1.7.2024 година и ќе може да ја подигнат преку мрежата на банкомати на ТТК Банка или да ја користат за плаќање во трговската мрежа.

Пензионерите кои не поседуваат дебитни картички, пензијата од 1.7.2024 година ќе може да ја подигнат во експозитурите и филијалите на Банката.

                                          

Изберете едноставен, брз и сигурен начин за располагање со пензијата, безготовински преку интернет банкарство TTK E-bank или мобилната апликација TTK M-bank или со користење на платежните картички за плаќање во трговската мрежа.

 

Со почит,

ТТК Банка АД Скопје