македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Онлајн штедење
Кусур штедење
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

Апликација за потрошувачки кредит на граѓани за купување на возила


ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ :


Име и презиме:
Број на лична карта / пасош:
Издаден од:
Адреса (улица и број):
Контакт телефон:
ПОДАТОЦИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ :


Вработени во:
Работно место :
ПОДАТОЦИ ЗА ИМОТНА СОСТОЈБА :Опис на недвижност:
ПОДАТОЦИ ЗА ФИНАНСИСКАТА СОСТОЈБА НА
КРЕДИТОБАРАТЕЛОТ ВО МКД:ПРИХОД

Нето месечни примања:
Кирија:
Други приходи:
ПОДАТОЦИ ЗА КРЕДИТОТ:


Баран износ на кредитот
(во мкд):
Рок на отплата:

Обезбедување:

ПОДАТОЦИ ЗА ВОЗИЛОТО:


Вредност (МКД):
Продавач:
ПОДАТОЦИ ЗА ХИПОТЕКАТА:


Опис на недвижност:
Адреса на недвижност:
ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ НА КО-КРЕДИТОБАРАТЕЛ - 1:


Име и презиме:
Број на лична карта / пасош:
Издаден од:
ЕМБГ:
Адреса (улица и број):
Контакт телефон:
Вработен во:
Работно место:
Приход:

Нето месечни примања :
Кирија:
Други приходи:
ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ НА КО-КРЕДИТОБАРАТЕЛ - 2:


Име и презиме:
Број на лична карта / пасош:
Издаден од:
ЕМБГ:
Адреса (улица и број):
Контакт телефон:
Вработен во:
Работно место:
Приход:

Нето месечни примања :
Кирија:
Други приходи:Сите полиња се задолжителни.

      


 

Известување за експозитура Скопје Ѓорче Петров
Известување за нова локација на банкоматот во град Пробиштип
Известување за втората емисија на корпоративна обврзница
Оглас за вработување - Брокер
ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на кредитните производи за физички лица
Поставен нов банкомат на ТТК Банка АД Скопје во градот Прилеп
Нова услуга за уплата на парични средства „CashIn“ на банкоматите на ТТК Банка АД Скопје
TТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на депозитите на физичките и правните лица
СУПЕР Станбен кредит со фиксна каматна стапка во првите пет години со намален надоместок за одобрување до 31.1.2020 година!
СЕГА Е ЛЕСНО, со хипотекарниот кредит на ТТК Банка АД Скопје со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години достапен со намален надоместок за одобрување до 31.1.2020 година!

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување