македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредити со ризико животно осигурување за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Референтни каматни стапки

 

Физички лицаКредити

Кредити за физички лица

КРЕДИТИ СО РИЗИКО ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ со промотивни поволности до 28.2.2021 година

РИЗИКО кредитното животно осигурување или осигурување на живот на корисници на кредит отсега е достапно во сите експозитури и филијали на ТТК Банка АД Скопје, во соработка со осигурителното друштво „Триглав Осигурување Живот“ АД Скопје.  Кредитите со РИЗИКО кредитното животно осигурување овозможуваат корисникот на кредитот дополнително да го обезбеди својот кредит, да ги добие сите привилегии од  полисата за животно осигурување, а истовремено да користи кредит со поповолни кредитни услови:

  • БЕЗ ТРОШОЦИ за аплицирање
  • БЕЗ ТРОШОЦИ за одобрување
  • БЕЗ ТРОШОЦИ за администрирање
  • БЕЗ ТРОШОЦИ за процена за кредитите обезбедени со залог на недвижен имот
  • БЕЗ НАДОМЕСТОК за предвремена отплата на кредитот
  • НИСКИ ФИКСНИ каматни стапки
  • ДОЛГИ РОКОВИ на отплата

 

СУПЕР Станбен кредит 10 со 3,45% годишна фиксна каматна стапка во првите десет години
Хипотекарен кредит со 4,70% годишна фиксна каматна стапка во првите три години
СМАРТ ненаменски потрошувачки кредит со 4,95% годишна фиксна каматна стапка во првата година
Ненаменски потрошувачки кредит со 5,90% годишна фиксна каматна стапка во првата година

 

 

КРЕДИТИ БЕЗ РИЗИКО ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ 

СУПЕР Станбен кредит 5 со годишна фиксна каматна стапка во првите пет години
Субвенциониран станбен кредит на ТТК Банка АД Скопје преку проектот „Купи куќа, купи стан“
Хипотекарен кредит
Кредит за други намени - по фактури
СМАРТ ненаменски потрошувачки кредит
Ненаменски потрошувачки кредит за приматели на плата/пензија
Ненаменски потрошувачки кредит за неприматели на плата/пензија
Ненаменски потрошувачки кредит обезбеден со депозит
МОЈ кредит - ненаменски потрошувачки кредит
ИНСТАНТ ненаменски потрошувачки кредит
Рамковен револвинг кредитен лимит


 

Известување за предвремена исплата на пензиите од 25-ти февруари 2021 година
Известување за упис на клиентите – правни лица во регистарот на вистински сопственици најдоцна до 27 април 2021 година
TTK Банка АД Скопје ја исплати каматата за првата година на сопствениците на корпоративни обврзници - втора емисија
Известување за исплата на годишна камата за имателите на корпоративни обврзници од втората емисија по каматна стапка од 2,7% на годишно ниво
Известување за исплата на паричните права од социјална, детска и цивилна заштита од 4-ти февруари 2021 година
Известување за поставен нов банкомат во Трговски центар „Палма мол“ во Тетово
Претседателот на Управниот одбор на ТТК Банка АД Скопје д-р Драгољуб Арсовски за „Фактор.мк“ - ЖЕЛБА ЗА 2021 ГОДИНА: Посакувам подобра година без ограничувања и поголема слобода на функционирање за секого

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување