македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

Известување за надградба на системот за електронско банкарство 

Почитувани,

Поради надградба на системот за електронско банкарство, Ве известуваме дека од 1.3.2019 година услугата електронско банкарство нема да биде достапна преку следните верзии на Интернет пребарувачи:

 

-           Internet Explorer - верзија помала од 11.0

-           Mozilla - верзија помала од 43.0

 

Заради непречена употреба на функционалностите на електронското банкарство и комплетно корисничко искуство, Ве молиме, во периодот до 1.3.2019 година, да ги проверите верзиите на пребарувачите и да направите нивна надградба доколку е потребно.

 

Ви благодариме на разбирањето.

 

 

Со почит,

ТТК Банка АД Скопје

 

 

 

*објавено на 16.1.2019 година.

 


 

ТТК Банка АД Скопје изврши промена на тарифата за услугите во платниот промет
TТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на денарските и девизните депозити на физички лица
Известување за надградба на системот за електронско банкарство
ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на кредитните производи за физички лица
Намалени провизии за девизни плаќања за физички и правни лица
СУПЕР станбениот кредит на ТТК Банка АД Скопје достапен со намален надоместок за одобрување во промотивен период до 28.2.2019 година!
СЕГА Е ЛЕСНО, со хипотекарниот кредит на ТТК Банка АД Скопје со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години достапен со намален надоместок за одобрување до 28.2.2019 година!

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување