македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

Соопштенија за јавност 2018

Измена на тарифата за услугите во платниот промет со важност од 10.8.2018 година

 

 

Почитувани корисници,

 

Ве информираме дека ТТК Банка АД Скопје изврши измени на Тарифата за надоместоци на услуги во областа на денарскиот и девизниот платен промет за физички и правни лица.

 

Измените ќе се применуваат со важност од 10.8.2018 година.

 

Новите измени се достапни во секоја експозитура/филијала на ТТК Банка АД Скопје, на интернет-страницата  на Банката како и на следните линкови:

 

Надоместоци во денарски платен промет за физички лица

Надоместоци во девизен платен промет за физички лица

Надоместоци во денарски платен промет за правни лица

Надоместоци во девизен платен промет за правни лица

 

 

*објавено на 9.8.2018 година.

ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на девизните депозити на физички лица во евра

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување