македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

ИзвештаиИзвештај и податоци

Извештаи и податоци за Банката

Извештај и податоци за Банката 31.12.2014

Извештај и податоци за Банката 30.6.2015

Извештај и податоци за Банката 31.12.2015

Извештај и податоци за Банката 30.6.2016

Извештај и податоци за Банката 31.12.2016

Извештај и податоци за Банката 30.6.2017


 

Онлајн промена на дневен лимит за интернет плаќање - нова функционалност на VISA платежните картички на ТТК Банка АД Скопје
Известување за експозитура Скопје Карпош 3
Известување за експозитура Кавадарци
СУПЕР Станбен кредит со СУПЕР фиксна каматна стапка од 2,85% во првите три години
СЕГА Е ЛЕСНО, со ненаменскиот потрошувачки хипотекарен кредит со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување