македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари
Шарпланински Куп за Деца 2015

Физички лицаКредити

Кредити за физички лица

Сите ние имаме желба да успееме, да поседуваме нешто, но понекогаш потребна ни е поддршка за да ги оствариме нашите желби и соништа.

ТТК Банка е тука да ги поддржи сите оние кои имаат амбиција и желба да бидат најдобри, да бидат успешни, задоволни и комфорни во секојдневниот живот.

Пониски каматни стапки и олеснети услови за кредитни производи, доколку сте корисник на еден од Премиум пакетите наменети за приматели на плата/пензија преку ТТК Банка.

Одберете го кредитот кој најмногу одговара на вашите потреби и контактирајте не:

НАМЕНСКИ ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТИ

Станбен кредит
Автомобилски кредит
Кредит за Eнергетска ефикасност
Кредит за Школување
Потрошувачки кредит за купување на производи/услуги преку кредитни соработници на ТТК Банка

 

 НЕНАМЕНСКИ ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТИ

ВИП кредит - ненаменски потрошувачки кредит со каматна стапка од 7,9%
ФИН кредит - ненаменски потрошувачки кредит
Ненаменски потрошувачки кредит со фиксна каматна стапка од 6,1% во првата година
Ненаменски потрошувачки кредити обезбедени со депозит
Ненаменски потрошувачки кредити со залог на недвижен имот


 

Продажба на недвижен имот и опрема

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување